14:12:21 - چهارشنبه 21 ژوئن 2017
راهکارهایی برای درمان تیک عصبی
انقباض غیر ارادی و ناگهانی ماهیچه ها در پنج تا ۲۴ درصد از بچه ها دیده می شود که به انواعی از تیک عصبی همچون بالا انداختن شانه، پلک زدن، تنگ کردن چشم ها، تکان های تند سر یا شانه دچارند.

به گزارش ارس رسا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر مجتبی نقش واریان در این زمینه اظهار داشت: اگر تیک عصبی در کودکان مزمن و شدید باشد باید به روانپزشک مراجعه شود تا با دارو بتوان به کودک کمک کرد.

رئیس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری، تیک عصبی را در پسران شایع تر دانست و ادامه داد: تیک عصبی گذرا در حدود سه و نیم سالگی آغاز می شود و در سنین ۶ تا ۱۲ سالگی دیده می شود، تیک عصبی گذرا اغلب بعد از ۶ ماه رفع می شوند اما اگر تیک بیش از ۱۲ ماه طول بکشد، مزمن شده و در اغلب این موارد انقباض ماهیچه بسیار شدید است که این رفتارگاهی به طور کامل محو و گاهی شدید دیده می شود و اغلب هنگام فشارهای روحی بروز می یابد.

تیک عصبی ناشی از کمبود سدیم

این متخصص اعصاب و روان گفت: عوامل محیطی، تعادل نداشتن سدیم و منیزیوم، اضطراب، هیجان شدید و موارد ژنتیک از دلایل تیک است که در مورد عوامل محیطی می توان یقه ای که تنگ و بلند است و باعث می شود که کودک مدام سر و گردن خود را بالا بکشد، کلاه هایی که بند آن تنگ است و زیر چانه قرار می گیرد و موجب تکان دادن سر به اطراف یا به بالا و پایین می شود، اشاره کرد.

او ادامه داد: تعادل نداشتن سدیم و منیزیم مانند استفاده زیاد از غذاهای بسیار شیرین، شکلات و نوشابه می تواند تیک را شدت بخشد.

تیک عصبی ناشی از تحقیر کودک

نقش واریان افزود: تیک اغلب زیربنای اضطراب دارد و کودکان مبتلا، اعتماد به نفس ضعیفی دارند این رفتارهای تکراری باعث کم شدن اضطراب آنها می شود، تحقیر کودک، سرزنش، مقایسه کودک با دیگران نیز می تواند باعث تشدید تیک در کودکان شود.

تازه های خبر
آمار وبسایت
  • بازدید امروز: 6287
  • بازدید دیروز: 9891
  • کل بازدیدها: 4933743
وب لوکس موسسه خیریه آرزو وب لوکس وب لوکس وب لوکس وب لوکس
چندرسانه اي